Licence pro rok 2023 spuštěny

  • 8.12 2022

Podrobné informace k licencím pro šampionát Miniracing Czech Republic.

Licenční systém licencí AČR naleznete ZDE Podrobný návod, jak si požádat o licenci zde:
https://is.autoklub.cz/how-to/licence-application-moto

 
Důležité:
Pokud chcete žádat o licenci pro své neplnoleté dítě, vyplňte při vytvoření účtu přímo jeho osobní údaje. Systém totiž v procesu navrhování licence doporučuje vždy takové licence, které odpovídají profilu žadatele. Pokud byste vyplnili osobní údaje Vás jako rodiče, systém by Vám nenabídl např. speciální licence pro děti předškolního nebo školního věku. Pokud již účet 
 
Dokumenty potřebné k licencím najdete po přihlášení do is.autoklub.cz v menu v levém sloupci v sekci „Dokumenty“. Zde si již žadatel vybere potřebné dokumenty podle své disciplíny jako např. formuláře k lékařské prohlídce, nebo souhlas rodičů pro žadatele o licenci do 18 let.
 
Šampionát Miniracing Czech Republic se v roce 2023 pojede pouze na území České republiky. Jezdcům postačí pouze národní licence, tedy MMČR, MČR.
 
Informace pro - vstupní školení SZM nebo okruhová škola:
V licenčním systému musí být u každého žadatele zaškrtnuta kolonka "Vstupní školení SZM nebo okruhová škola". Vzhledem k tomu, že noví uchazeči o licenci jsou z velké části závodníci, kteří se účastnili jiných závodních seriálů, považujeme za neefektivní, pořádat samostatné školení před sezónou. Po dohodě s AČR proškolíme závodníky mladší 18 let v rámci rozpravy s jezdci na jednotlivých závodech. Jezdci starší 18 let navíc obdrží krátký e-learningový test.
 
Co máte tedy udělat?
 
Na e-mail: matej.smrz@autoklub.cz zašlete požadavek o potvrzení školení se jménem jezdce, datem narození a informaci o jaký šampionát a třídu se jedná.
 
Příklad emailu:
 
Prosím o vyřízení podmínky - Vstupní školení SZM
Miniracing Czech Republic, třída Ohvale 160
jezdec Valentino Rossi, datum narození: 2.11.2010.
 
  • Pro žadatele mladší 18 let to tímto končí a školení proběhne před prvním závodem formou rozpravy s jezdci.
  • Žadatel starší 18 let navíc vyplní krátký e-learningový test, který obdrží od sekretariátu Autoklubu ČR.

 

  • Autor: Smrz Academy
  • Vydáno: 8.12 2022