Poděkování

  • 6.10 2022

Sezóna šampionátu Miniracing Czech Republic je již definitivně u konce a nezbývá, než poděkovat.

Matěj Smrž - předseda komise silničních závodních motocyklů v Autoklubu ČR a promotér šampionátu Miniracing Czech Republic:

"Není jednoduché poděkovat všem a na někoho nezapomenout, ale pokusím se o to. V první řadě bych rád poděkoval všem jezdcům za jejich výkony a ukázněné chování. Jsem nesmírně rád, že se nám daří slušně obsazovat vypsané třídy a bojovat férově především na dráze a to nejen díky jezdcům samotným, ale také díky jejich rodinám, tvořících skvělé zázemí. Všichni si zaslouží obrovský respekt a ještě jednou děkuji.

Rád bych také poděkoval všem okruhům, se kterými se podařilo domluvit slušné podmínky a můžeme u nich závodit. Již tradičně závodíme ve Vysokém Mýtě, Písku, Chebu a Třinci. Na tom se ani pro sezónu 2023 nic nezmění. Kalendář pro nadcházejí sezónu máme již připravený a brzy Vás o něm budeme informovat. Děkuji také za spolupráci organizátorům Minimotocupu a jsem velmi rád za to, že naše kalendáře nekolidují a dáváme tak možnost všem jezdcům užít si oba šampionáty naplno.

Jak mnozí tušíte nebo i víte, závody šampionátu Miniracing je zapotřebí finančně podporovat. Nejde vždy ale pouze o finance. Především díky silnému postavení a podpoře Autoklubu ČR se nám podařilo šampionát doplnit o závod FIM MiniGP Alpe Adria Series, tedy o závod spadající do programu Road to MotoGP pod patronací Dorny. Děkuji tak Autoklubu ČR a Alpe Adria Motorcycle Union za jejich důvěru.

Rád bych také zmínil partnery materiální a poděkoval jim. Pro každý závod máme připravené krásné poháry pro první tři jezdce a medaile pro jezdce na čtvrtém a pátém místě. Tyto ceny nám dlouhodobě dodává českobudějovická firma pana Jaromíra Vizingera a spolupráce s nimi je skutečně vynikající! Děkuji také Davidovi Ouředníčkovi a jeho firmě DAFIT a panu Miroslavovi Felgrovi a jeho firmě FGR za ceny pro vítěze. Děkuji také panu Václavovi Jirušovi a jeho firmě For Street Racing za podporu jezdců a dodávání závodního oblečení za velmi přijatelné ceny.

Na závodech samotných by nefungovalo nic bez kvalitní časomíry a můžu jen poděkovat za skvělý servis, který nám v posledních sezónách zajišťuje pan Radomír Navrátil a Jan Karola - http://www.casomeric.cz/.

Pro každý závod je potřeba skutečně velké množství kvalifikovaných členů pracovního týmu. Rád bych tak poděkoval všem ředitelům jednotlivých závodů, předsedům Jury, sportovním komisařům, obsluze na startu a obsluze na výjezdu z boxové uličky, technickým komisařům, traťovým komisařům, činovníkům pro životní prostředí, administrativním pracovníkům a v neposlední řadě zdravotnímu personálu.

Každý rok se snažíme udělat šampionát Miniracing čitelnější, hezčí a zábavnější. Zde bych rád poděkoval Tomášovi Beritovi a jeho firmě ARTO DESIGN za veškerou grafickou práci. Jardovi Ducháčkovi a jeho webu www.motorkari.cz za propagaci a klukům z Make It Real za jejich tvorbu videí. Rád bych také poděkoval Joskovi Kubíčkovi, jako nováček naskočil v rozjeté sezóně a ujal se role komentátora a jistě se mnou budete souhlasit, že to zvládl na jedničku.

Děkuji všem co za projektem Miniracing Czech Republic stojí a nebo to mají v plánu a těším se na brzké setkání."

Matěj Smrž

 

  • Informace k vyhlášení - ZDE

 

  • Konečné výsledky - ZDE

 

  • odkaz na videa - ZDE

 

Photo Credit: Pavel Nejezchleba

 

  • Autor: Smrz Academy
  • Vydáno: 6.10 2022